fbpx

Als je al eerder een permanente make-up behandeling hebt ondergaan, maar je bent niet tevreden met de resultaten, hoef je je geen zorgen te maken, we kunnen je op een aantal manieren helpen om dit op te lossen. Het kan ook zijn doordat je medicatie bent gaan gebruiken of hormoonveranderingen zoals zwangerschap hebt gehad dat de kleur van je permanente make-up te grijs / cool is terug gelopen. In sommige gevallen kunnen we jouw oorspronkelijke behandeling corrigeren. We hebben echter geconstateerd dat het meeste werk van lagere kwaliteit moet worden verwijderd met een laser.

Hoe werkt het?

Bij de anti grijs behandeling worden door de laser de zwarte pigmenten afgebroken en komt er weer een bruine kleur naar voor

Er is slecht 1 behandeling voor nodig en er kan enkele weken erna weer permanente make-up overheen aangebracht worden wanneer nodig is.

Hoe werkt; Het verwijderen van permanente make-up of tatoeage

Het is eigenlijk heel simpel: Een laser zendt korte pulsen lichtenergie uit in je permanente make-up of je tattoo . De inktdeeltjes in uw huid absorberen de golflengten van de laser en verbrijzelen de inktdeeltjes. Bij elke behandeling breken de inktdeeltjes steeds verder af tot ze verdwenen zijn.

Hoeveel sessies duurt het om een ​​wenkbrauwpigmentatie of een tattoo te verwijderen?

De meeste wenkbrauwpigmentatie zijn klein en de meeste kleine tatoeages vereisen slechts één minuut onder de laser per sessie. Het is een veel sneller proces om een ​​tatoeage te laten verwijderen dan om er een op te laten zetten. Door middel van de laser kun je een hele tatoeage of een gedeelte van een tatoeage verwijderen. Dus als jouw permanente make-up niet de juiste vorm heeft, kun je bijvoorbeeld slechts een deel verwijderen om de gewenste vorm te creëren. Je hoeft niet per se alle inkt te verwijderen. Het verwijderen van een deel van een wenkbrauwpigmentatie kan slechts in enkele sessies per huid verschilt het te behalen resultaat. Tijdens uw eerste intake kunnen wij je een idee geven van het aantal behandelingen dat je nodig heeft.

Wat te verwachten na de behandeling?

Het tatoeageverwijderingsproces is snel en slechts licht ongemakkelijk. Het is echter normaal dat je enkele bijwerkingen ervaart. Hoe donkerder de pigmentatie of tattoo Des te meer zul je meer voelen van de behandeling. Sommige mensen kunnen roodheid, zwelling en lichte blaarvorming in het behandelde gebied zien. In sommige gevallen kan je huid tijdelijk lichter of donkerder maken.
Deze bijwerkingen komen vaak voor, vooral in de eerste paar uur na de behandeling, maar ze zullen verdwijnen. De meeste mensen merken dat hun huid na ongeveer twee weken weer helemaal normaal wordt.

Shares
Share This