fbpx

Hoe werkt het?

Door de energie van de lichtstraal van de laser worden de roodpigmenten verwarmd hierdoor verkleuren ze naar bruin.

Hoeveel sessies duurt het om een ​antiroodbehandeling te doen?

De meeste pigmentaties zijn met 1 sessie terug naar neutraal bruin te krijgen, echter elke huid is anders en kunnen er uitzonderingen zijn.

Wat te verwachten na de behandeling?

  • Er zijn geen zwellingen aanwezig het gebied is gelijk toonbaar en de huid zaal intact zijn
  • Bij een ( oude) dunne huid kan het voorkomen dat er kleine puntbloedinkjes ontstaan.
  • Deze wordt na verzorgd met een Shearer bitter of Aloë Vera gel
  • Pigment verwijderen met laser

Als je op zoek bent naar een heldere, egale en onberispelijke huid, laat ons dan die ongewenste pigmentvlekken voor je verwijderen met onze zeer geavanceerde, vertrouwde en klinisch bewezen lasermachine.

Onze laser gecertificeerde experts stemmen de laserbehandelingen af ​​op de behoeften van jouw huid. We zullen je voorzien van een intake om de beste behandelingsopties voor je te beoordelen en te bepalen, zodat je een vlekkeloze, heldere en egale huid kunt krijgen die je altijd al wilde hebben.

Bij de behandeling worden de pigmentvlekken omcirkeld met wit potlood, zodat de laser enkel daar laser daar waar de pigmentophopingen aanwezig zijn. Door de warmte van de laser coileren de pigmentcellen en vervolgens ruimt de huid dit als een natuurlijk proces op. Het zal 1-2 weken donkerder zijn en daarna verdwijnt het. De plek waar de pigmentvlek zich bevond kan tijdelijk lichter ogen, maar kleur binnen enkele weken bij met het eigen pigment.

Vaak volstaat het in 1 behandeling om de pigmentvlekken te verwijderen. Mocht het zijn dat het pigment in de levendige huisbaas de dermis aanwezig is is dit lastiger tot niet weg te halen. Alles wordt besproken op de intake om transparant advies te geven over de mogelijkheden.,

Shares
Share This