fbpx

V.I.P Beauty abonnementen

 

Kies nu voor een V.I.P. beauty abonnement

Bij ons Beauty abonnement  betaal je een vaste scherpe prijs per maand en is van tevoren precies duidelijk welke treatments daaronder vallen. Voor deze treatments kun je afhankelijk van het soort abonnement beperkt of onbeperkt terecht, mits de gezondheid van je huid, wimpers en of nagels niet in het geding komt. Er zijn dus niet allerlei vage beperkingen of kleine lettertjes, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.


Geen verrassingen in bestedingspatroon

Er zijn omstandigheden waardoor er nadelig effect is geweest op de houdbaarheid van je treatment, denk aan stressvolle periode met  emoties, verhuizing, grote schoonmaak, tuinieren met de handen , in chloorwater zwemmen of dergelijke,

Een huidherstellende extra peeling bij je behandeling,  Reparatie van je kunstnagels of extra wimpers door deze omstandigheden? Bij een Beauty abonnement is van tevoren precies duidelijk wat er wel of niet invalt en behoren deze (ongewenste) verrassingen tot het verleden.


Geen uitstel meer nodig om uw huid stralend en conditioneel te houden

Het is een bekend gegeven dat er een paar weken zit tussen het moment dat je als klant graag naar onze Salon wilt komen, omdat je huid weer de boost nodig heeft van een diepe reiniging, corrigeren en voeding zodat je deze resultaten  van jouw persoonlijke  schoonheidsdoelen weer voort kunt zetten met je thuisgebruik van de producten en dat je ook daadwerkelijk komt . Met een Beauty abonnement zijn de kosten van het bezoek in elk geval geen reden meer om je bezoek nog langer uit te stellen.


Genieten van betaalbare luxe

Natuurlijk is prijs een belangrijk argument, maar ook weer niet het enige argument. Voor veel mensen geldt dat niet iedereen aan hun mag zitten.
Bovendien wil je ook in een salon zitten waar je je thuis voelt en  kunt  genieten van het momentje voor jezelf. Doordat deelnemers van Beauty abonnement hun eigen voorkeur hebben van de te behalen resultaten is het nu  voor iedereen mogelijk om te genieten van deze “Betaalbare luxe”.

Is onbeperkt ook echt onbeperkt?

Wij houden het graag eenvoudig, daarom staat er op je  intakeformulier (waarvan je uiteraard een afschrift meekrijgt) heel duidelijk of bij het door gekozen abonnement het aantal bezoeken beperkt of onbeperkt is.
Staat er onbeperkt, dan is het ook onbeperkt. Enkel als de gezondheid van uw huid, nagels en of wimpers in het geding komt, dit naar het vakkundig oordeel van uw stylist, kan dit tot een beperking leiden.

Hoe lang zit ik aan het abonnement vast?

Je sluit een Beautyabonnent af voor 12 maanden. Daarna is deze per maand opzegbaar.

Bij het jaarabonnement heb je het voordeel van een extra gratis behandeling ter waarde van je treatment.
Vip Cosmetics bied ook een Betalingsregeling aan voor Kuren van verschillende behandelingen, denk aan Cryo21 definitief vet-bevriezen en huidversteviging,
Dermatografie Medische tatoeage en littekenverbetering.

dit houd in dat er duidelijk het aantal behandelingen bepaald word, en er een deel aanbetaald wordt met daarna de aantal incasso’s van de resterende bedragen, deze worden geint gedurende de periode die afgesproken is.

Kunnen er meer personen op het abonnement?

Nee. Een beauty abonnement is op naam en dus persoonsgebonden.

Ik heb een abonnement maar wil deze graag uitbreiden naar een uitgebreidere treatment, kan dat?

Ja, dat kan.  Je kunt dit regelen in de salon.

Hoe zeg ik op?

Je kunt je abonnement opzeggen in de salon. Automatisch zal het abonnement op de juiste datum eindigen. Je bent uiteraard nog steeds welkom bij VIP Cosmetics, maar dan tegen het reguliere tarief van de desbetreffende treatments.

De Prijzen

Je bent natuurlijk benieuwd naar de prijzen! De prijzen kun je hier downloaden 

Shares
Share This