fbpx

(Bruids)kapsels

& hairstyling

Een bruidskapsel wil je toch eigenlijk laten doen door iemand die er echt goed in is en niet door je reguliere kapster? VIP Cosmetics kan je helpen om je op de mooiste dag van je leven te shinen als een celebrity.

Gewoon jezelf dan ben je op je je mooist

De manier waarop wij werken is dat we je op de meest natuurlijke manier laten shinen zonder dat je jezelf niet meer herkend. We smeren je niet dicht en je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen. We kijken naar wie jij bent en hoe we je zo stralend mogelijk omtoveren tot magic en glamour without the glitter ;). Zo blijf je dichtbij jezelf.

Award winning hairstyliste

Internationaal Make-up & Hairstyliste en Nederlands Kampioen Visagie Mariska de Jong geeft je professioneel advies en tips. Ze verzorgd je proef make-up &proefkapsels tijdens de try-out in onze beautysalon.

Hoe we werken

Tijdens een intake & try-out inventariseren we je wensen. We kijken naar wie je bent en wat je belangrijk vindt. We luisteren en zijn (brutaal) eerlijk in ons advies. Waarom? Omdat we vinden dat voor jou alleen het beste goed genoeg is. Voor je bruidskapsel heb je ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van trenzen van haar die voor die dag bevestigd worden en meer volume of juist een langer kapsel creëren. En! We kunnen ook je bruidsmeisjes en andere bruidsgasten helpen.

Shares
Share This