fbpx

(Bruids)make-up

& Make-up advies

Zoek je een visagiste voor een gelegenheid? Mariska de Jong, het creatieve brein achter VIP Cosmetics is hairstylist, beauty stylist & make-up artist. Ze heeft veel prijzen en awards gewonnen met haar technieken.

Alles is mogelijk

Je kunt bij ons dus ook terecht voor een volledige make-up look. Of je nu een gala hebt, een fotoshoot, bruiloft of een andere speciale gelegenheid. Door onze ruime openingstijden en in overleg afwijkende openingstijden is alles mogelijk.

Natuurlijke make-up

We werken met het eigentijdse merk Delilah Cosmetics. Het merk is ontwikkeld met alle nieuwste technieken en kracht van de natuurlijk. Het werkt huid verjongend en is vrij van parabenen. Het mooie aan de producten is dat er Peptiden in zitten verwerkt. Peptiden zijn actieve eiwitten die zorgen voor huidvernieuwing.

Zeker geen beperkt assortiment

Delilah heeft vooral natuurlijke kleuren in haar assortiment, maar het is zeker mogelijk om een celebrity look te creëren.

En voor iedereen

Delilah is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor een gevoelige huid. En wat misschien nog wel het meest prettig is? Je voelt de make-up niet zitten. Het is lichtgewicht en geeft je een natuurlijke, stralende look die je niet eerder bij jezelf hebt gezien.

Voor make-up heb je de keuze uit een bridal arrangement in onze salon of een bridal royal arrangement op locatie in Breda. Tegen meerkosten komen we ook buiten Breda.

Shares
Share This