fbpx

OVER

Cellics Skin Health Nutrition

.Cellics Skin Health Nutrition

Ontdek Nu!, de nieuwste innovatie van micro-needling

Deze nieuwe innovatieve manier is volgens het merk Genosys.
Dit Koreaanse merk bied een volledige nieuwe manier van micro-needling die nog veiliger is, en zelfs zonder pijn te ondergaan is.

Korea is de ware beauty hotspot in de cosmetica wereld en lopen dus ook ver op ons voor.
Deze techniek die ontwikkelt is voor artsen en dermatologen, is dus nu ook bij ons te ondergaan!

Het bijzondere van deze treatment is dat we minder diep hoeven te werken, en toch dezelfde resultaten kunnen creëren. Dit komt omdat we een complete treatment aanbieden met vooraf een speciaal CO2 masker, en afsluiten met een kalmerend peptide masker.
Op deze wijze ziet een huid direct na de behandeling er stralend uit, hebben we zichtbaar resultaat maar dus ook nauwelijks downtime. U kunt dus dezelfde dag nog naar het werk of naar een feestje.

D.m.v de combinatie met intensieve peptiden cocktails gaan we de huid tot in zijn diepere lagen voeden. Op deze wijze komen de werkstoffen waar ze anders niet kunnen komen en bieden we een beter resultaat.
Deze behandeling kunnen we inzetten voor verschillende wensen.
Denk aan een droge huid/ lijntjes en rimpels/ verslapping / pigment / doffe huid en vermoeide huid.
Door op uw wens afgestemd een cocktail in te zetten kunnen we dus voor iedereen een behandeling op maat bieden.

Zoals gezegd, zien we direct na de behandeling al resultaat. Het allerbeste resultaat zien we na 6 behandelingen en de periode daarna.
Deze behandelingen voeren we uit in een kuur waarbij we iedere twee weken een behandeling uitvoeren. Op deze wijze gaan we een huid trainen zonder te overbelasten, en bouwen we het resultaat steeds meer op.
Na deze 6 behandelingen zijn we er nog niet met het resultaat, want deze behandeling werkt nog tot 2 jaar door in de huid!

Wat u zelf kunt doen na de behandeling.
Na de behandeling krijgt u een post cream van ons mee. Dit is een speciaal herstellende crème voor de eerste 48 uur. Belangrijk in deze uren is om niet te gaan sporten, te zwemmen, naar de sauna te gaan of heet te gaan douchen.
De huid moet eerst volledig herstellen en zijn werkstoffen opnemen. Na deze 48 uur kunt u alles weer doen!

Shares
Share This