fbpx
Selecteer een pagina

CRYOLIPOLYSE

vet verwijderen in Breda

Vet verwijderen met cryolipolyse, echt?

Yes, je leest het goed. We kunnen vet verwijderen met cryolipolyse. En het was nog nooit zo relaxt en betaalbaar. We hebben iets nieuws en we zijn er helemaal hysterisch over. In positieve zin. Vanaf nu kun je bij ons terecht voor behandelingen om vet te verwijderen. Met cryotherapie, of cryolipolyse, verwijderen we vet van je probleemzones. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dat dachten wij ook. Voordat we het apparaat, de cryo21, introduceerden in onze salon hebben we het daarom zelf getest en de resultaten zijn waanzinnig.

Probleemzones waar we je mee kunnen helpen

We kunnen met cryolipolyse vet op je hele lichaam verwijderen onder andere:

– Je onderkin verwijderen
– Vetrand boven broek verwijderen
– vetrollen op je rug verwijderen, buikvet verwijderen, je lovehandles, cellulitusde –
– Vet op je heupen verwijderen
– Vet onder armen verwijderen
– Cellulitus verwijderen
– Rimpels verwijderen

Hoe werkt cryolipolyse?

We bevriezen (kristalliseren) vetcellen en liften en verstevigen de huid. De vetcellen worden vervolgens door je eigen lichaam afgevoerd. Na een cryolipolyse behandeling van 30 minuten is het resultaat 1-2 centimeter minder omvang. Wel een afhankelijk van het gebied wat we behandelen. Het resultaat zie je direct en is blijvend, maar moet wel onderhouden worden.

De behandeling

Een cryo21 behandeling is de perfecte manier om de huid van je gezicht te liften, rimpels te verminderen of het verstevigen van je huis. Een behandeling duurt 30 minuten is volledig pijnloos.

Het resultaat

Vetverwijdering: definitief en direct. 1-2cm per behandeling
Huidversteviging & anti-aging: tijdelijk en direct. Onderhouden met 1 behandeling per maand.
Cellulitus: tijdelijk en direct: Onderhouden met 1 behandeling per maand.

Trots op de exclusiviteit

We vinden het belangrijk dat de resultaten van onze treatments blijvend zijn. Experts in permanent natural beauty en we zijn trots dat we je door onze VIP Cryolipolyse treatments kunnen helpen in je weg naar meer zelfvertrouwen en shameless summer selfies.

VIP Cryo dagen voor een proefbehandeling vet verwijderen

Tijdens onze VIP Cryo dagen op 26/4, 29/4 & 4/5 kun je een proef cryo treatment proberen. Zo kun je kennis maken met de techniek en ervaren wat het voor jou kan doen. Cryotherapeute Leonie is deze dagen in onze salon aanwezig om samen met Robin de behandelingen te geven.

De proefbehandeling vet verwijderen kost slechts € 50 (I.p.v. de reguliere € 100) en geeft je direct resultaat. Een complete kuur van 6 behandelingen kost € 600. Wanneer je na je proefbehandeling overtuigd bent dan kun je direct een kuur inplannen. De proefbehandeling is dan gratis. En wanneer je direct je kuur afrekent op de Cryodag krijg je 1 behandeling cadeau. Je krijgt dus 8 behandelingen voor maar
€ 75 per behandeling.

Door overweldigend succes zitten we al bijna vol! Reserveer je proef treatment makkelijk online.

ANTWOORDEN OP JE VRAGEN

Wanneer zijn de cryodagen

Er zijn nog geen nieuwe data bekend.

Hoe werkt het precies?

Tijdens een 30 minuten durende behandeling wordt je huid gekoeld naar tussen de -4 en -10 graden celcius. We bevriezen (kristalliseren) vetcellen en verstevigen de huid. De vetcellen worden vervolgens door je eigen lichaam afgevoerd. We meten je en kunnen je dus laten zien hoeveel centimeters je kwijt bent.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Na 1 behandeling zie je direct resultaat. Ben je overtuigd? Dan kun je direct een kuur inplannen. De proefbehandeling is dan gratis. En wanneer je direct je kuur afrekent op de Cryodag krijg je 1 behandeling cadeau. Je krijgt dus 8 behandelingen voor maar € 75 per behandeling.

Wat kost een VIP Cryo behandeling?

Cryo proeftreatment kost € 50 (1 behandeling)
Cryo treatment € 100 (1 behandeling)
De VIP Cryo kuur kost € 600 (8* behandelingen)

* wanneer geboekt tijdens de cryodagen. Anders vervalt 1 gratis behandeling.

Doet het pijn?

Het is helemaal pijnloos. Je kunt er zelfs bij liggen en je kunt je sportkleding thuislaten.

Shares