fbpx

OVER

Ecuri Cosmetics

Ecuri permanente make-up is dé manier om er perfect uit te zien. Huilen of lachen, in het zwembad of sauna, permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden. Ecuri is de grondlegger van permanente make-up in Nederland.

Producten:

Ecuri Saw Palmette DHT blockers

Saw Palmetto (Zaagbladpalm) is één van de sterkste natuurlijke DHT Blockers. Ecuri Saw Palmetto bevat de essentiële olie, dit is de sterkste variant en bevat meer dan 85% vetzuren en beta sterolen.
Saw Palmetto is het beste product tegen haaruitval.

Ecuri haarlotion

Deze lotion is een 100% kruidenoplossing die uw haar sterker, dikker en donkerder maakt. Tevens beschermt de lotion je haar van buiten af voor de werking van DHT, waardoor het haaruitval vermindert. Dit resulteert in een volle, vitalere haardos. Eerste resultaten zijn al na 4 weken waarneembaar. Dagelijks te gebruiken.

Ecuri hairloss DHT blocker

Stopt haaruitval, laat het haar sneller en gezonder terug groeien.

Ecuri Super Lash wimper serum

Een nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het lijkt alsof je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Super Lash bevat een groeifactor die jouw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

Shares
Share This