fbpx

OVER

Gelnagels

Wat zijn gelnagels?

Gelnagels staan van oorsprong bekend als nagelextensions. Gelnagels zijn gemaakt van een speciale gel die verhardt onder UV of LED licht. Gelnagels zijn een versteviging voor de natuurlijke nagel en is veel steviger dan een gellak.

Het is ook mogelijk om met gelnagels je eigen nagel te verlengen zodat je langere nagels hebt. Je kunt zelf de vorm en lengte kiezen.

Hoe het werkt

Afhankelijk van uw eigen nagel hebben wij verschillende soorten gels. Wij kijken naar de stevigheid en flexibiliteit van uw nagels daar mee bepalen wij de ideale gel voor u. Ook bij de gelnagels kunt u kiezen uit 700 kleuren en zit uw kleur er niet tussen dan maken wij die voor u!

Onderhoud

Gelnagels moeten tussen de 3 à 4 weken opgevuld worden. Door de groei van de nagel groeit de gel met de eigen nagel mee. Hierdoor zit er aan het begin van de nagel geel gel meer.

Advies

Hoewel je eigen nagels met gel steviger zijn, gebruik nooit je nagels als gereedschap en trek handschoenen aan wanneer je bijvoorbeeld in de tuin gaat werken of gaat schoonmaken. Zo heb je langer plezier van je mooie handen.

Gelnagels ook voor medische doeleinden

Gelnagels zijn in sommige gevallen echter ook voor medische doeleinden geschikt. Zo zorgen ze er tijdens een chemokuur voor dat je nagels niet vervormen of uitvallen. Maar ook wanneer je minder blij bent met je nagels, bijvoorbeeld bij psoriasis of broze nagels, zorgen gelnagels ervoor dat je nagels weer een mooi uiterlijk krijgen en versterkt worden. Vraag aan je zorgverzekeraar of je bij medische klachten een vergoeding krijgt voor de behandeling met gelnagels.

Shares
Share This