fbpx

Over

Henna brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Henna brows is een slimme oplossing.

Wat zijn Henna brows?

Henna is een natuurlijke, gewone verf en net als bij het verven met reguliere wenkbrauwverf gaat het bij henna brows in eerste instantie om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes.

Het voordeel van Henna Brows?

De kracht van Henna is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je geen wenkbrauwmake-up meer nodig. Handig toch?

Is Henna niet altijd rood?

Ja en nee. De oorsprong van Henna is terug te vinden in de natuur. Het is een blijvende kleur die extreem goed is voor je haartjes. Het merk Supercilium Brow Henna, het merk waar Mrs. Highbrow meer werkt, is er in Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders zijn.

Verschillende kleuren henna brows

Vertel ons wat je wilt

Bespreek van tevoren goed met jouw cosmetic artist wat je wensen zijn en welk resultaat je verwacht. Henna hecht goed aan de huid. Super handig voor een langdurig resultaat, maar je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

Henna brows zijn niet geschikt wanneer:

• Je een erg vette huid hebt. De henna verdwijnt dan helaas snel
• Je hele lichte wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
• Je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
• Je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
• Je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
• Je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
• Je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
• Je je zwanger bent

We doen een test

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor brow henna, adviseren we om altijd eerst een testje te doen. Je kunt hier op een eerder moment even voor langskomen. We brengen tijdens de test een beetje hennapasta op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan ben je safe en kunnen we je henna brows verven.

Verzorgen van je henna brows

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het beter wanneer je zo min mogelijk water gebruikt. Ook huidverzorging op oliebasis , scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Shares
Share This