fbpx

Behandel je

Hooikoorts met tape

Misschien heb je erover gehoord of gelezen in het nieuws, misschien heb je via via een tip gekregen. Er is een eenvoudige hooikoortsbehandeling met medical tape op je voeten. De resultaten zijn ongelofelijk. Anders zouden we het in onze salon niet aanbieden. 80-85% van hooikoortspatienten behaalt een positief resultaat met onze hooikoorts tape behandeling en dat vinden we reden genoeg om jou van je hooikoortsklachten af te helpen.

Heb je alles al geprobeerd?

Bij VIP Cosmetics merken we dat er een stijgende vraag is naar tape-behandelingen die hooikoortsklachten verminderen of zelfs helemaal laat verdwijnen. De tape plaatsen we op je voeten. Onder je huid liggen een soort sensoren. Door de spanning van de tape ontstaat een betere doorbloeding en een beter immuunsysteem waardoor de klachten afnemen.

Ben je Sceptisch?

We snappen je! Het voelt misschien wat gek om een probleem wat van binnen zit met een paar stukjes tape op te lossen. En nee of je 100% klachtenvrij bent na een behandeling kunnen we je niet garanderen, maar!

De behandeling

Met 2 tot 3 keer tapen ben je een heel seizoen verlost van je klachten. Na het aanbrengen van de medical tapen tegen hooikoorts blijft het 5 dagen zitten. Na 2-3 ben je dus met grote zekerheid een zomer vrij van hooikoorts.

Shares
Share This