fbpx

De beste

Manicure in Breda

Onze unieke wellness manicures

Voor mooie optimaal verzorgde natuurlijke nagels is een manicure behandeling eens in de 4-6 weken een absolute must. Waarom? Meestal is het dagelijkse leven te hectisch om ook tijd te nemen om uitgebreid je nagels te verzorgen. In Breda staan we bekend om onze fantastische combinatie van onze manicure behandelingen gecombineerd met onze wellness treatments.

Wat is een manicure

Bij de manicure verzorgen we de nagels, nagelriemen (de voedingsbron van de nagel) verzorgen we de huid van uw handen en polijsten of lakken uw nagels. En waarom met je mooie handen niet gewoon even ontspannen met een hand- en arm massage of een wellness handtreatment.In onze salon kunt u ook gebruik maken van een paraffine pakking dit werkt nog dieper in de huid doordat de handcrème omhult word door de paraffine en zo door de warmte goed in kan trekken.

Advies

Gebruik een handcrème iedere dag na het douchen en voor een nog beter resultaat voor het slapengaan. Op deze manier kan crème goed zijn werk doen en sta je op met super zachte handen.

Shares
Share This