fbpx

OVER

Misencil

Een geschiedenis over hoe passie voor kwaliteit tot de beste wimperextensions ter wereld leidde. Het was achter met ijs beslagen ramen tijdens de koude Canadese winters dat een echtpaar met een passie voor hoogwaardige esthetiek, de oogarts Jean-Jacques Benguigui en beauty trendwatcher Ingrid Gagné, de expertise van Misencil ontwikkelden.

Er was geen goed product op de markt

Na vele slechte wimperextensions ervaringen van Ingrid zelf besloot het echtpaar de ontwikkeling en productie van wimperextensions in eigen hand te nemen. Onder hun bezielende leiding, met kwaliteit, veiligheid en hygiëne als de belangrijkste speerpunten, heeft Misencil zich ontwikkeld tot de nieuwe wereldwijde kwaliteitsstandaard voor wimperextensions.

Producten:

Misencil reinigingsschuim

De lichtgewicht schuimende formule helpt onzuiverheden te verwijderen, vanuit uit de basis naar de punt van de wimpers. Het versterkt de bestaande wimpers met peptiden en het befaamde “Pomodermie” appelstamcellen extract wat een versnelde celvernieuwing stimuleert.

Misencil Mascara

De diepzwarte Mascara & Eyeliner Duo heeft een dubbele applicator om je eigen look te maken!
De verzorgingsformule met keratine en panthenol en het gladde en zijdeachtige materiaal voorzien je wimpers van dichtheid en lengte, terwijl je ze voedt en styled.

Misencil collageen lip pads

Als een kus van collageen en extracten van natuurlijke ingrediënten worden de Misencil Collageen Lip Pads aangebracht op je lippen om te hydrateren, te beschermen tegen UV-stralen en veroudering te voorkomen. Dankzij de extracten van aloëbladeren, honing en damask roos verwennen de pads onze fragiele lippen.

Misencil revitalizer (voor de nacht)

De essentiële verzorging voor natuurlijke wimpers en wimperextension tijdens de nacht.
De verzachtende en versterkende kracht van keratine en panthenol geeft glans, soepelheid, kracht en lengte aan je wimpers en wimperextensions. Dit unieke verzorgende product voedt en zorgt voor een gezonder uiterlijk van je wimpers. Uw wimperextensions blijven langer op hun plaats en blijven zo mooi als de eerste dag.

Misencil Protector (voor overdag)

Bescherm uw natuurlijke wimpers én wimperextensions gedurende de dag.
Voorkom dat vocht, vervuiling, vet en andere onzuiverheden uw wimpers en wimperextensions beschadigen dankzij de keratine in Misencil Protector! Het helpt ook wimpers te beschermen tegen de effecten van zon, wind en water. Panthenol, dat zich bindt aan keratine, versterkt de natuurlijke wimperhaartjes en behoudt de oorspronkelijke krul van je wimperextensions.

Shares
Share This