fbpx

OVER

VIP COSMETICS

Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

Wij werken aan een wereld waarin niemand zich onzeker te voelen over uiterlijke schoonheid. We snappen dat schoonheid van binnenuit komt, maar we weten ook dat dit aan de buitenkant versterkt wordt. Wanneer je schoonheid van binnen en van buiten in balans is, krijgt je zelfvertrouwen een boost. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over dat waar je wat aan kunt doen.

Het team van VIP Cosmetics bestaat naast Mariska de Jong uit vier cosmetics Artists Sabrina, Robin, Janine en Lonneke. Zij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, hand- & nagelverzorging, wimperstyling, permanente make-up en dermatografie (medische tatoeage, wellness- en bodytreatments, visagie en hairstyling.

Bij VIP Cosmetics ben je dan ook verzekerd van een professioneel resultaat met een impact van flinke dosis zelfverzekerdheid.

VIP Cosmetics is er ook voor je tijdens de mooiste dag van je leven, je trouwdag. We kunnen zowel het bruidskapsel als de bruidsmake-up verzorgen tijdens je trouwdag. Voor make-up heb je de keuze uit een bridal arrangement in onze salon of een bridal royal arrangement op locatie in Breda. Tegen meerkosten komen we ook buiten Breda. Mariska verzorgt tijdens je trouwdag zowel je make-up als het bruidskapsel. De prijzen vind je hier.

Tijdens een intake gesprek inventariseren we je wensen. Nederlands Kampioen visagie en award winning haarstyliste Mariska de Jong geeft je advies en tips en probeert een aantal proefkapsels tijdens de try-out in onze beautysalon. Ook wat betreft bruidsmake-up zal ze een aantal voorbeelden laten zien zodat we tot een resultaat komen waar jij blij mee bent. Voor je bruidskapsel heb je ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van trenzen van haar die voor die dag bevestigd worden en meer volume of juist een langer kapsel creëren. Ook voor bruidsmeisjes en andere bruidsgasten!

Je vindt VIP Cosmetics in het centrum van Breda. Loop gerust bij ons binnen om een afspraak te maken of neem telefonisch, via e-mail of met behulp van ons contactformulier contact met ons op om een afspraak te maken of antwoord te krijgen op je vragen. We staan voor je klaar.

Je kunt gratis parkeren net over de brug Academiesingel/ Tramsingel (ongeveer 3 minuten wandelen). In parkeergarage “De Prins” of op de parkeerplaatsen aan de Middellaan kun je parkeren tegen betaling. Hou er rekening mee dat je hier maximaal 90 minuten kunt parkeren. (niet verlengbaar)

onze

VIP Partners

Shares
Share This