fbpx

Medische tatoeage & dermatografie

permanente camouflage brandwonden

Heelt tijd alle wonden?

Een brandwond brengt zowel fysiek als mentaal veel letsel. Afhankelijk van de ernst van de brandwond kan een behandeling in de vorm van medische tatoeage een oplossing zijn en de brandwond camoufleren of opnieuw pigmenteren. De brandwond kan gedeeltelijk of volledig gepigmenteerd of getatoeëerd worden. We zullen altijd kijken wat de beste manier is om zoveel mogelijk onzekerheid bij je weg te nemen.

Scar Relaxation

In combinatie met medische tatoeage wordt ook de Scar Relaxation techniek gebruikt. Dit wordt ingezet bij littekens waarbij de huid verhard is en waarbij geen doorbloeding meer is, zoals bij brandwonden.

Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

Dermatografie of medische tatoeage is een manier om medische oneffenheden te camoufleren of corrigeren. Wij werken bij VIP Cosmetics hard aan een wereld waarin niemand zich onzeker te voelen over uiterlijke schoonheid.

We snappen dat échte schoonheid van binnenuit komt, maar we weten ook dat dit aan de buitenkant versterkt wordt. Wanneer je schoonheid van binnen en van buiten in balans is, krijgt je zelfvertrouwen een boost. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

MAriska de jong

Dermatograaf & Medisch tatoeage expert

Mariska de Jong, gediplomeerd dermatografist, visagist en master cosmetic artist is het gezicht achter VIP Cosmetics. Als geen ander weet zij wat het effect kan zijn van lichamelijke imperfectie op je leven en zelfvertrouwen.

Mariska mag zichzelf als dermatograaf met recht leader of industry noemen en wordt hoogaangeschreven in binnen- en buitenland. Ze staat bekend om haar warme persoonlijkheid, expertise als medisch tattooist. Met haar unieke stijl, gecombineerd met haar verfijnde techniek bereikt ze grensverleggende resultaten.

Shares
Share This