fbpx

Permanente make-up (PMU) en tatoeage

verwijderen

Het verwijderen van permanente make-up noemen we ook wel PMU verwijderen, pigment off of Tattoo removal. Ben je niet blij met de (elders ) aangebrachte permanente make-up of zou je een totaal andere vorm willen? Heb je een tatoeage staan waar je nu spijt van hebt?

De oplossing zonder laser

Wij hebben een oplossing zonder dat we hoeven te laseren. Pigment off is de techniek die we toepassen. Er wordt een depigmentatie gedaan waarbij er een werkstof in de huid wordt aangebracht met het pigmentatie of tatoeëerapparaat. Dit werkt als een magneet. Alle inkt en pigmenten hechten zich hieraan vast en tijdens de genezing van de huid verlaat het letterlijk je huid.

Het verschil tussen pigment of en laseren

Bij onze pigment off behandeling verlaat de inkt en het pigment je lichaam. Bij een laserbehandeling worden de pigmenten versplinterd en verdwijnen ergens in je lichaam. Uit recent medisch onderzoek is gebleken dat deze splinters terechtkomen op organen. Daarnaast geeft pigment off geen verandering van je huidstructuur, je hebt geen kans op verbranding en alle kleuren zijn te verwijderen. Ook de witte kleur die een laser niet aanpakt.

 

Shares
Share This