fbpx

Medische tatoeage & dermatografie

Scalp pigmentatie

Ben je volledig kaal?

Helaas is stemceltherapie geen optie meer. Met scalppigmentatie kunnen we je wel verder helpen. Scalppigmentatie, ook wel hoofdhaar tattoo of haar tattoo genoemd, geeft je een perfect geschoren look.

Scalppigmentatie is een techniek, waarbij minuscule puntjes pigment vlak onder de huidoppervlakte worden aangebracht. Zo simuleer je hele korte stekeltjes, waarbij het net lijkt alsof daar de haarfollikels zitten met daarin het kortgeknipte haar. Voor deze techniek zijn speciale naalden en pigment ontwikkeld, waarbij het pigment niet onder de huid doorloopt. Mooi strak, zodat je niet ziet dat het gepigmenteerd is. Pas wanneer mensen over het hoofd strijken geloven ze dat het niet geschoren is.

Het vervaagt niet

Anders dan bij permanente make-up – wat snel lichter wordt – blijft scalp pigment perfect van kleur en vervaagt het niet. Na de behandeling is bijwerken niet meer nodig. Het pigment is eventueel wel te verwijderen middels een laserbehandeling.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Bij een zeer gevoelige huid hebben we verdovingscrème beschikbaar waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos wordt.

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor het beste resultaat zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. Zo ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het alsof je haar langzaam weer terugkomt. Tussen de behandelingen zit een genezingstijd van zo’n 4 weken.

 

Shares
Share This