fbpx

Medische tatoeage & dermatografie

Scalp pigmentatie

Ben je volledig kaal?

Helaas is stemceltherapie geen optie meer. Met scalppigmentatie kunnen we je wel verder helpen. Scalppigmentatie, ook wel hoofdhaar tattoo of haar tattoo genoemd, geeft je een perfect geschoren look.

Scalppigmentatie is een techniek, waarbij minuscule puntjes pigment vlak onder de huidoppervlakte worden aangebracht. Zo simuleer je hele korte stekeltjes, waarbij het net lijkt alsof daar de haarfollikels zitten met daarin het kortgeknipte haar. Voor deze techniek zijn speciale naalden en pigment ontwikkeld, waarbij het pigment niet onder de huid doorloopt. Mooi strak, zodat je niet ziet dat het gepigmenteerd is. Pas wanneer mensen over het hoofd strijken geloven ze dat het niet geschoren is.

Het vervaagt niet

Anders dan bij permanente make-up – wat snel lichter wordt – blijft scalp pigment perfect van kleur en vervaagt het niet. Na de behandeling is bijwerken niet meer nodig. Het pigment is eventueel wel te verwijderen middels een laserbehandeling.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Bij een zeer gevoelige huid hebben we verdovingscrème beschikbaar waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos wordt.

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor het beste resultaat zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. Zo ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het alsof je haar langzaam weer terugkomt. Tussen de behandelingen zit een genezingstijd van zo’n 4 weken.

Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

Dermatografie of medische tatoeage is een manier om medische oneffenheden te camoufleren of corrigeren. Wij werken bij VIP Cosmetics hard aan een wereld waarin niemand zich onzeker te voelen over uiterlijke schoonheid.

We snappen dat échte schoonheid van binnenuit komt, maar we weten ook dat dit aan de buitenkant versterkt wordt. Wanneer je schoonheid van binnen en van buiten in balans is, krijgt je zelfvertrouwen een boost. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

MAriska de jong

Dermatograaf & Medisch tatoeage expert

Mariska de Jong, gediplomeerd dermatografist, visagist en master cosmetic artist is het gezicht achter VIP Cosmetics. Als geen ander weet zij wat het effect kan zijn van lichamelijke imperfectie op je leven en zelfvertrouwen.

Mariska mag zichzelf als dermatograaf met recht leader of industry noemen en wordt hoogaangeschreven in binnen- en buitenland. Ze staat bekend om haar warme persoonlijkheid, expertise als medisch tattooist. Met haar unieke stijl, gecombineerd met haar verfijnde techniek bereikt ze grensverleggende resultaten.

Shares
Share This