fbpx

OVER

Softshave

Scheerirritatie is een veel voorkomend probleem. Meer dan de helft van de totale wereldbevolking scheert zich. Een groot deel van de mensen die zich scheren, zullen wel eens te maken hebben gehad met scheerirritatie zoals rode bultjes of ingegroeide haren. Kom dit probleem u bekend voor? Met SoftShave kunt u scheerirritatie nu behandelen én voor altijd voorkomen!

SoftShave is een zeepemulsie en scheeremulsie in één.

Wanneer u rode bultjes en ingegroeide haartjes wilt behandelen, kunt u de huid wassen met SoftShave. Ook kunt u SoftShave als scheergel gebruiken om scheerirritatie te voorkomen. Softshave kan ook gebruikt worden met electrisch nat scheren.U heeft geen ander scheerschuim, scheerzeep of scheergel meer nodig!
SoftShave is geschikt voor man en vrouw en kan op alle onderdelen van het lichaam gebruikt worden. SoftShave is samengesteld op basis van 100% natuurlijke ingrediënten die een verzorgende en zachte werking hebben op de huid. Verzorgend en zacht voor het hele lichaam!

Product:

SoftShave zeep emulsie

SoftShave heeft een zeer krachtige en snelle werking. Binnen 1 á 2 dagen na het eerste gebruik zult u al een aanzienlijke verbetering ervaren. Na een aantal dagen zult u geen last meer hebben van ingegroeide haren en rode bultjes na het scheren.

Shares
Share This