fbpx

Medische tatoeage & dermatografie

Stemcelactivatie bij kaalheid

Dikker en voller haar? Het kan echt!

Dunner wordend haar en kaalheid kan je als vrouw, maar ook als man, ontzettend onzeker en ongelukkig maken. Natuurlijk kom je met die leuke hoed of pet een heel eind, maar waarom niet het echte probleem aanpakken? We helpen je graag van jouw probleem af.

Haarverlies? Zo pak je dat aan.

Word je haar steeds dunner en valt het uit? Geen stress. Wij hebben voor zowel mannen als vrouwen een speciale behandeling waarbij haaruitval wordt gestopt en je geleidelijk weer een vollere bos haar krijgt. Wij werken met het Hair Rescue Programm, een stemceltherapie die geschikt is voor mensen die nog haargroei hebben.

Zo werkt het

Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van haarfollikels sterk stimuleren. Met een soort tatoeëer apparaat wordt met een speciale naald een stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Binnen enkele weken zijn de eerste resultaten nagenoeg bij iedereen zichtbaar. Niet alleen de hoofdhaar is erbij gebaat, deze techniek werkt ook erg goed bij wenkbrauwhaar.

Nabehandeling

Na deze behandeling met de stam cell activator is het belangrijk om elke avond Hair Rescue Scalp Lotion te gebruiken. De behandeling in combinatie met de lotion bevordert eveneens de aanmaak, levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels. Dat betekent dikker, vitaler, krachtiger en donkerder haar!

Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

Dermatografie of medische tatoeage is een manier om medische oneffenheden te camoufleren of corrigeren. Wij werken bij VIP Cosmetics hard aan een wereld waarin niemand zich onzeker te voelen over uiterlijke schoonheid.

We snappen dat échte schoonheid van binnenuit komt, maar we weten ook dat dit aan de buitenkant versterkt wordt. Wanneer je schoonheid van binnen en van buiten in balans is, krijgt je zelfvertrouwen een boost. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

MAriska de jong

Dermatograaf & Medisch tatoeage expert

Mariska de Jong, gediplomeerd dermatografist, visagist en master cosmetic artist is het gezicht achter VIP Cosmetics. Als geen ander weet zij wat het effect kan zijn van lichamelijke imperfectie op je leven en zelfvertrouwen.

Mariska mag zichzelf als dermatograaf met recht leader of industry noemen en wordt hoogaangeschreven in binnen- en buitenland. Ze staat bekend om haar warme persoonlijkheid, expertise als medisch tattooist. Met haar unieke stijl, gecombineerd met haar verfijnde techniek bereikt ze grensverleggende resultaten.

Shares
Share This