fbpx

Medische tatoeage & dermatografie

Stemcelactivatie bij kaalheid

Dikker en voller haar? Het kan echt!

Dunner wordend haar en kaalheid kan je als vrouw, maar ook als man, ontzettend onzeker en ongelukkig maken. Natuurlijk kom je met die leuke hoed of pet een heel eind, maar waarom niet het echte probleem aanpakken? We helpen je graag van jouw probleem af.

Haarverlies? Zo pak je dat aan.

Word je haar steeds dunner en valt het uit? Geen stress. Wij hebben voor zowel mannen als vrouwen een speciale behandeling waarbij haaruitval wordt gestopt en je geleidelijk weer een vollere bos haar krijgt. Wij werken met het Hair Rescue Programm, een stemceltherapie die geschikt is voor mensen die nog haargroei hebben.

Zo werkt het

Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van haarfollikels sterk stimuleren. Met een soort tatoeëer apparaat wordt met een speciale naald een stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Binnen enkele weken zijn de eerste resultaten nagenoeg bij iedereen zichtbaar. Niet alleen de hoofdhaar is erbij gebaat, deze techniek werkt ook erg goed bij wenkbrauwhaar.

Nabehandeling

Na deze behandeling met de stam cell activator is het belangrijk om elke avond Hair Rescue Scalp Lotion te gebruiken. De behandeling in combinatie met de lotion bevordert eveneens de aanmaak, levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels. Dat betekent dikker, vitaler, krachtiger en donkerder haar!

 

Shares
Share This