fbpx

Medische tatoeage & dermatografie

tepel/tepelhof reconstructie

Wanneer je een borstverkleining of borstreconstructie hebt ondergaan bijvoorbeeld door de gevolgen van borstkanker kan het zijn dat je tepel verdwenen is of er littekens onder je borsten zitten.

Imperfecties na een borstverkleining

Rondom je tepelhof is een (wit) litteken en de lijn naar de onderkant van de borst. In sommige situaties is zelfs een deel van de tepelhof haar kleur verloren.

Imperfecties na een borstreconstructie

Wanneer je borstkanker hebt gehad en je borsten zijn gereconstrueerd is de kans groot dat je geen tepel en tepelhof meer hebt. Door een 3D-techniek kunnen wij je tepel en/of tepelhof opnieuw creëren. En met een fantastisch resultaat! De reconstructie bestaat uit 3 behandelingen waar steeds een maand tussen zit.

Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

Dermatografie of medische tatoeage is een manier om medische oneffenheden te camoufleren of corrigeren. Wij werken bij VIP Cosmetics hard aan een wereld waarin niemand zich onzeker te voelen over uiterlijke schoonheid.

We snappen dat échte schoonheid van binnenuit komt, maar we weten ook dat dit aan de buitenkant versterkt wordt. Wanneer je schoonheid van binnen en van buiten in balans is, krijgt je zelfvertrouwen een boost. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

MAriska de jong

Dermatograaf & Medisch tatoeage expert

Mariska de Jong, gediplomeerd dermatografist, visagist en master cosmetic artist is het gezicht achter VIP Cosmetics. Als geen ander weet zij wat het effect kan zijn van lichamelijke imperfectie op je leven en zelfvertrouwen.

Mariska mag zichzelf als dermatograaf met recht leader of industry noemen en wordt hoogaangeschreven in binnen- en buitenland. Ze staat bekend om haar warme persoonlijkheid, expertise als medisch tattooist. Met haar unieke stijl, gecombineerd met haar verfijnde techniek bereikt ze grensverleggende resultaten.

Shares
Share This