fbpx

OVER

That’so Skin Care

Doordrenkt in de oevers van Bassano Del Grappa That’so is gebaseerd op een concept van snelle directe resultaten als het gaat om huidverzorging en nepbruining. Al ons onderzoek, onze ontwikkeling en onze productie worden in eigen beheer uitgevoerd door de beste wetenschappelijke geesten binnen de schoonheidsindustrie. We maken op maat gemaakte, gepatenteerde formules met behulp van de beste actieve ingrediënten ondersteund door klinische proeven. Maar bovenal sieren we luxe en elegantie – het is de Italiaan in ons!

That’so All-in one SPF20, SPF30 en SPF50

Blijf veilig in de zon met deze revolutionaire zonnebescherming met breed spectrum. In tegenstelling tot een conventionele SPF die je alleen het beschermingsniveau geeft dat op de fles staat, geeft All In One je 3 verschillende niveaus bij elke toepassing. Spray SPF eenmaal op de huid SPF 20. Wacht 3 minuten en breng opnieuw voor SPF 30. Wacht nog 3 minuten en pas een laatste derde keer toe voor SPF 50.

That’so All-in one After sun

Onze All In One After Sun is het product dat de ontsteking en roodheid verlicht. Onze unieke micro-emulsiespray kalmeert en hydrateert ook je huid.

That’so All-in one SPF20, SPF30 en SPF50 voor tattoo’s

Blijf veilig in de zon met deze revolutionaire zonnebescherming speciaal ontwikkeld voor tattoo’s. In tegenstelling tot een conventionele SPF die je alleen het beschermingsniveau geeft dat op de fles staat, geeft All In One je 3 verschillende niveaus bij elke toepassing. Spray SPF eenmaal op de huid SPF 20. Wacht 3 minuten en breng opnieuw voor SPF 30. Wacht nog 3 minuten en pas een laatste derde keer toe voor SPF 50.

That’so All-in one SPF20, SPF30 en SPF50 voor kinderen

Blijf veilig in de zon met deze revolutionaire zonnebescherming speciaal ontwikkeld voor kinderen. In tegenstelling tot een conventionele SPF die je alleen het beschermingsniveau geeft dat op de fles staat, geeft All In One je 3 verschillende niveaus bij elke toepassing. Spray SPF eenmaal op de huid SPF 20. Wacht 3 minuten en breng opnieuw voor SPF 30. Wacht nog 3 minuten en pas een laatste derde keer toe voor SPF 50.

That’so All-in one douchegel muggenbeetvrij

Blijf muggenbeet vrij met deze handige douchegel, want als je gezien bent, word je gebeten zodra je uit de douche stapt voordat je de kans hebt gehad om je afweermiddel te gebruiken!

Shares
Share This