Selecteer een pagina

VIP

vacatures

Laat van je horen

Bij VIP Cosmetics ben je niet zomaar een styliste of specialist. Ons team bestaat uit master, advance en junior technicians. Stuk voor stuk vakspecialisten die de techniek van cosmetics natural beauty beheersen.

Wie we zijn

Bij VIP ben je uniek en versterken we je individualiteit en je attitude. We geven je je zelfvertrouwen terug, want de essentie van schoonheid is zelfvertrouwen. We snappen dat je je ook gewoon mooi wilt voelen, maar wel je natuurlijke en unieke look wilt houden. Uniek zijn, dat is pas perfect. We realiseren ons dat je een druk leven hebt en je soms wel eens onzeker voelt. Wij geloven in de kracht van permanente schoonheid. Worden wie je bent met onze VIP Beauty treatments en worden wie je was met onze VIP Derma treatments. Wat je reden ook is, het gaat er uiteindelijk om dat je er van buiten uitziet zoals je je van binnen voelt. Met het gemak van deze tijd.

Voel je je van binnen en van buiten mooi, dan superboost je je zelfvertrouwen. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Schoonheid ontstaat van binnenuit en wordt versterkt aan de buitenkant. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk te voelen over dat waar je wat aan kunt doen.

Hoe VIP ben jij?

Trendbewust & toonaangevend

Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van (cosmetic) beauty en lifestyle. en je deelt dit graag met je collega’s en klanten. Je bent helemaal ready om te werken voor een marktleider op het gebied van cosmetic natural beauty in Nederland.

Persoonlijk & gastvrij

Je houdt rekening met de realiteit en natuurlijke schoonheid. Je maakt de perfecte vertaling naar de persoonlijkheid van je klanten. Je werkt niet in een gewone salon. Je bent een persoonlijke beauty guru. Je wilt weten hoe je klant leeft zodat jij ze kunt helpen om meer impact te laten maken op hun eigen leven. Je kent ons koffie assortiment en weet hoe je klant het drinkt.;)

Professioneel & VIP quality

“Trust yourself to the best.” Wat je doet, doe je in één keer goed. Want permanent is permanent. Bij alle treatments geef je de beste experience en geef je altijd een eerlijk advies. Treatments to remember met de kwaliteit die je klant van een VIP studio mag verwachten.

Discreet en Respectvol

Jouw persoonlijke vibe als begripvolle en professionele technician zorgt er altijd voor dat je klanten zich thuis voelen. Je doet er alles aan om te zorgen dat je klanten geen onrust of ongemak ervaren tijdens een treatment. Je luistert en gaat zorgvuldig om met hun privacy.

Open sollicitatie

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures, maar laat van je horen. Stuur je open sollicitatie naar info@vipcosmetics.nl t.a.v. Mariska de Jong.

Shares