fbpx

Over een

voetreflex massage

Onze voetreflex massages zijn min of meer een vorm van preventief onderhoud aan je hele lijf. Hoe het werkt?

Waar helpt een voetreflex massage bij

Voetreflexologie kan therapeutisch werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, het vasthouden van vocht, depressies en bijvoorbeeld bij pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn.

Effectief en ontspannend

Een voetreflex massage is behalve effectief ook heel ontspannend. Je voeten dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via je voeten kan dus eigenlijk je hele lichaam gemasseerd worden.

Eeuwenoude techniek

Voetreflexologie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die onder je voeten liggen. Op deze manier kunnen we in de corresponderende lichaamsdelen reacties opwekken en blokkades in het lichaam (storingen in je energiestroom) die voor klachten zorgen, verhelpen of verlichten.

Je lichaam kan het zelf

Voetreflexmassage stimuleert het zelfgenezend mechanisme van het lichaam, verbetert de doorstroom van bloed en energie en beïnvloedt het zenuwstelsel op een positieve manier. Daarnaast heeft voetreflex een ontspannende werking.

Shares
Share This