fbpx

stylen, epileren en verven van je

Wenkbrauwen

Je wenkbrauwen stylen, epileren of stylen. Samen met je mond en ogen zijn je wenkbrauwen het visitekaartje van je gezicht.

Wat is dat precies, wenkbrauwstyling?

In elk geval is het meer dan alleen epileren. Bij epileren worden alleen de haartjes verwijderd. Bij wenkbrauw styling zoeken we naar de perfecte vorm om je gezicht er zo mooi mogelijk uit te laten zien. We werken niet met sjablonen, omdat iedereen uniek is. Daarom zijn je wenkbrauwen altijd op maat gemaakt.

Om het af te maken

Wil je graag je wenkbrauwen epileren of (langdurig) verven zodat je niet meer hoeft bij te tekenen dan kan dat. We brengen met een epileertechniek of SKINS waxing techniek een mooi model in je wenkbrauwen en door ze te verven zorgen we ervoor dat de juiste kleur afgestemd is met je haar zoals mannen hun riem afstemmen met hun schoenen.

Welke techniek en behandeling kies je?

Wanneer je niet weet welke behandeling en techniek het beste is voor jouw brows, geen paniek. Reserveer je treatment en kies de optie ‘waxen of epileren’. Aan het begin van de afspraak bespreek jouw cosmetic artist samen met je wat het beste voor je is.

Shares
Share This