fbpx

Medische tatoeage & dermatografie

wijnvlek camoufleren

Een wijnvlek is al vanaf je geboorte zichtbaar als een roze tot paarse vlek en groeit van jongs af aan met je mee. De vlek kan enkele tot vele centimeters groot zijn en bestaan uit één of meerdere vlekken. Soms ontstaan er ook bultjes in (angiomateuze papels). In het begin kan de wijnvlek roze zijn en in de loop van de tijd kan deze donkerder (rood tot paars) en dikker worden. Een wijnvlek is niet pijnlijk en heeft dezelfde temperatuur als de huid eromheen. Meestal zitten wijnvlekken in het gezicht of in de nek, maar ze komen ook op andere plaatsen op het lichaam voor. In het gezicht is de vlek vaak begrensd door de middenlijn en zit aan één kant. De wijnvlek kan doorlopen tot de lip of het tandvlees.

Kun je een wijnvlek camoufleren?

Wij kunnen je helpen om je wijnvlek permanent te camoufleren door middel van medische tatoeage.

Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

Dermatografie of medische tatoeage is een manier om medische oneffenheden te camoufleren of corrigeren. Wij werken bij VIP Cosmetics hard aan een wereld waarin niemand zich onzeker te voelen over uiterlijke schoonheid.

We snappen dat échte schoonheid van binnenuit komt, maar we weten ook dat dit aan de buitenkant versterkt wordt. Wanneer je schoonheid van binnen en van buiten in balans is, krijgt je zelfvertrouwen een boost. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.

MAriska de jong

Dermatograaf & Medisch tatoeage expert

Mariska de Jong, gediplomeerd dermatografist, visagist en master cosmetic artist is het gezicht achter VIP Cosmetics. Als geen ander weet zij wat het effect kan zijn van lichamelijke imperfectie op je leven en zelfvertrouwen.

Mariska mag zichzelf als dermatograaf met recht leader of industry noemen en wordt hoogaangeschreven in binnen- en buitenland. Ze staat bekend om haar warme persoonlijkheid, expertise als medisch tattooist. Met haar unieke stijl, gecombineerd met haar verfijnde techniek bereikt ze grensverleggende resultaten.

Shares
Share This