fbpx

Over

wimperextensions

Wimperextensions zijn perfect om een mooie oogopslag te creëren. Wij werken bij VIP Cosmetics met Misencil. Misencil is door een Canadese oogarts is uitgevonden en voldoet aan de hoogste gezondheids- en veiligheidsvoorschriften ter wereld. .

Allergische reacties zijn verleden tijd

De lijm waarmee de wimperextensions worden bevestigd bevat Geen aqrylaten en sulfaten in tegenstelling tot andere (professionele) merken, waardoor kans op allergische reacties tot het minimum wordt gereduceerd. .

De techniek die we toepassen

Omdat we alleen geloven in de allerbeste technieken passen we bij het zetten van wimperextensions de one by one techniek toe. Alle extensions worden haartje voor haartje op de natuurlijke wimper aangebracht. .

Wanneer je wimperextensions zijn geplaatst

Je eigen wimpers hebben 3 groeifases. Dat betekent dat in een normaal proces je eigen wimpers na de derde fase uitvallen. Omdat de extensions zijn bevestigd aan je eigen haartjes, vallen de extensions na de laatste groeifase dus ook uit. We adviseren om tussen de 3 en 4 weken je wimpers op te vullen met nieuwe extensions om lege plekjes te voorkomen. .

Waar je rekening mee moet houden

Wannneer je wimperextensions draagt, gebruik dan géén olieproducten. Naast reinigingsproducten kunnen ook mascara’s en eyeliners olie bevatten. Olie zorgt ervoor dat de wimperlijm loslaat en je extensions uitvallen. .

Verzorg ze goed

Een mooie blik heeft een goede kwaliteit wimpers nodig. En goede wimpers moeten verzorgd worden. Met de speciaal ontwikkelde oog-reinigings foam voor wimper extensions kun je dagelijks je wimpers reinigen en ontdoen van oog eiwiten, huidschilfers, vuil en make-up. Een goede reiniging is noodzakelijk omdat het vuil anders in je extensions blijft zitten. Combineer je reiniging met de Day en Night Care voor het beschermen van de lijm en voeden van de natuurlijke wimpers. .

Gegarandeerde kwalititeit mits…

Je je wimpers verzorgt met onze producten. Wanneer je besluit je eigen producten te gebruiken kunnen wij geen garantie geven op de kwaliteit en draagtijd van je extensions. En dat zou zonde zijn toch? .

Waarom je wimperextensions neemt

Wimperextensions zijn ideaal voor een mooie oogopslag te creëren. Je hebt geen mascara meer nodig want je wimpers zijn lang en vol door de extensions.

Shares
Share This